Jouw eigen batik schoudertas, brillenhoesje / etui, batik portemonnee of batik telefoontasje, in combinatie met kurk. Samen met designer Yvonne van Vonn Bags combineren we onze prachtige batikstoffen met haar talent en liefde voor het werken met kurk. Shop onze batik producten.

Onze limited edition batik rugzakken, schoudertassen, telefoontasjes, portemonnees en batik etuitje/brillenhoesjes zijn gemaakt van de prachtige batikstoffen uit Indonesië Lees meer over batik en hoe het wordt gemaakt gecombineerd met kurk. Kurk is een prachtig duurzaam restproduct. Lees meer over kurk en hoe Yvonne dit gebruikt in haar producten. Sommige stoffen heb ik zelf gehaald bij de batikmakers, andere komen vanuit onze eigen familiecollectie. Lees meer over LARAS en mij (Lara Peeters).

Custom made batik en kurk tas, hoesje, rugzak! Het is ook mogelijk om een batikstof uit mijn batikcollectie uit te kiezen voor jouw kurkproduct. Stuur mij een mailtje met je idee (gebaseerd op de producten van Vonn bags) dan stuur ik je wat foto’s van stoffen: larasbagsnl@gmail.com

Meet the maker

Yvonne van Vonn bags